ΞΥΛΙΝΗ ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ

Το μέλλον της κατοικίας θεωρούμε πως βρίσκεται έξω από την πόλη. Γι’ αυτό και κατασκευάσαμε το σύστημα της τροχοβίλας το οποίο μπορεί εύκολα και άνετα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος από το βουνό μέχρι και μπροστά στην θάλασσα.

Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελεί άριστη λύση για ιδιοκτήτες οικοπέδων στους οποίους απαγορεύεται να πάρουν οικοδομική άδεια χωρίς όμως να υστερεί έναντι των ξύλινων κατοικιών.  Αποτελεί μια πλήρη κατασκευή η οποία μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Μια ξύλινη τροχοβίλα μπορεί να αξιοποιηθεί ως:

  • Μόνιμη κατοικία
  • Εξωχική κατοικία
  • Ενοικιαζόμενο δωμάτιο με αυτόνομη κουζίνα και WC

 

Μπορεί να διαμορφωθεί όπως εσείς θέλετε και να κατασκευαστεί ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις αλλά ακόμα μπορείτε να επιλέξετε και από τα δεκάδες σχέδια τα οποία διαθέτουμε.

 

Γιατί να επιλέξω ξύλινη τροχοβίλα;

  1. Γιατί μπορεί να τοποθετηθεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο εύκολα και άνετα.
  2. Γιατί παρέχει τις ανέσεις μια μόνιμης κατοικίας.
  3. Γιατί μπορεί να μετακινηθεί και να τοποθετηθεί σε διαφορετικό μέρος.
  4. Γιατί αποτελεί μια άριστη οικολογική και πράσινη επιλογή.
  5. Γιατί είναι οικονομική και δεν απαιτεί άδειες για την εγκατάστασή της.

Αντέχει?

Για την κατασκευή της τροχοβίλας πειραματιστήκαμε με διάφορα υλικά και διάφορες διατομές ξύλων ώστε να καταλήξουμε σε ένα τελικό προϊόν το οποίο θα προσφέρει στον τελικό πελάτη μια ευχάριστη διαμονή.

Η αντικολλητή ξυλεία αποτελεί την καλύτερη επιλογή ώστε να θωρακίσουμε εξωτερικά το οίκημα. Προκειμένου να αποφύγουμε οποιαδήποτε απώλεια ενέργειας ντύνουμε το εσωτερικό του σπιτιού με ραμποτέ ξύλο ή γυψοσανίδα και στο ενδιάμεσο επιλέγουμε να βάλουμε πετροβάμβακα.