Παράθυρα

Μοναδική Ξυλουργική στο σπίτι σας.

 

Η κατασκευή ενός παραθύρου αποτελεί μια διαδικασία σύνθετη και μοναδική, απαιτεί άριστη γνώση του μηχανολογικού εξοπλισμού, έμφαση στην λεπτομέρεια, χρόνο και μεράκι.

Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας ξηρή τρικολλητή ξυλεία που σε συνδυασμό με διπλά ή τριπλά κρύσταλλα πετυχαίνουμε υψηλή θερμική και ηχητική μόνωση όλες τις εποχές. Ειδική προσοχή δίνεται στις λεπτομέρειες όπως στην τέλεια σύνδεση κουφώματος με τον υαλοπίνακα, στην τέλεια εμφάνιση του επιθυμητού χρώματος, στην εύκολη και μαλακή λειτουργία του σαν σύνολο προσφέροντας μας έτσι ένα όμορφο και αρμονικό κούφωμα το οποίο υπογραμμίζει την κατασκευαστική ποιότητα.


Στην μονάδα μας μπορούμε να κατασκευάσουμε standard, παθητικά, διπλά, επάλληλα, συρόμενα σε οποιαδήποτε μέγεθος μας ζητηθεί. Τα παραδοσιακά αλλά και τα παράθυρα ιστορικών κτιρίων διακρίνονται για τον χαρακτήρα τους, την ομορφιά τους αλλά και τον περίτεχνο τρόπο κατασκευής τους. Το βασικό υλικό που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή τους είναι το Μεράντι (ανοιχτό ή σκούρο). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε δρυς, μέλιο, ιρόκο, ελάτη, πεύκο για την κατασκευή των ξύλινων παραθύρων σας.