ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΖΕΣΤΑΣΙΑ

Οι αντικολλητοί κορμοί που κατασκευάζουμε δημιουργούν μια υπέροχη σταθερή κατασκευή, η οποία συνδυάζει την άνετη διαβίωση και την ζεστασιά. Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να σας προσφέρει μια ξύλινη κατοικία.

Ζεστό Σπίτι – Βελτιωμένη τοιχοποιία

  • Συνδυάζοντας τις εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες του πεύκου, την ανθεκτικότητα στην στρέψη, το χαμηλό βάρος και την μεγάλη αντοχή σε συνθήκες σύνθλιψης και κάμψης των αντικολλητών κορμών που κατασκευάζουμε, εγγυόμαστε πως κάθε σπίτι είναι οικολογικό και ενεργειακά αποδοτικό.
  • Φουρνίζοντας το ξύλο για εβδομάδες επιτυγχάνουμε πτώση στην υγρασία του φτάνοντας σε επιθυμητά επίπεδα υγρασίας της τάξης του 10-13%. Παράλληλα απεντομώνουμε τα την ξυλεία μας με φυσικούς και όχι χημικούς τρόπους.
  • Η εξωτερική επιφάνεια ενός σπιτιού γίνεται πάντα από προσεκτικά επιλεγμένα Φιλανδικά και Σουηδικά ξύλα. Με την τεχνική της αντικόλλησης φέρνουμε την εξωτερική επιφάνεια ενός κορμού στο εσωτερικό ενώ εξωτερικά τοποθετούμε την καρδιά του ξύλου.

 

Αντισεισμικότητα

Τα ξύλινα σπίτια είναι η ασφαλέστερη κατασκευή που μπορεί να κανείς να βρεθεί κατά την διάρκεια ενός σεισμού. Λόγο των τεχνικών ιδιοτήτων του ξύλου, της μεγάλης ελαστικότητας αλλά και του χαμηλού βάρους της συνολικής κατασκευής. Οι δυναμικές που ασκούνται στο κτίριο είναι πιο ήπιες σε σύγκριση με εκείνες που ασκούνται σε μια συμβατική κατασκευή.

Οι αντικολλητοί κορμοί που κατασκευάζουμε στο εργοστάσιο μας ελέγχονται σε κάθε στάδιο κατά την διαδικασία κατασκευής, για τα υλικά κόλλησης που χρησιμοποιούμε, κατά την διάνοιξή των αρμών και της πατούρας, αλλά και την ποιότητα του κάθε κορμού ξεχωριστά σαν σύνολο.

Κατασκευή στο εργοστάσιο

Στην εταιρία Ανδρεάδης κατασκευάζουμε τμηματικά το σπίτι σας ακολουθώντας αυστηρά τα βήματα παραγωγής. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εξετάζουμε ποιοτικά το κάθε ξύλο με βασικό σκοπό να αποφύγουμε μελλοντικές ανωμαλίες.

ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

  • Κόλληση και δημιουργία κορμού. ( Τεχνική Αντικόλληση)
  • Δημιουργία πατούρας και λείας επιφάνειας.
  • Δημιουργεία αρμών για κούμπωμα και επιφανειών για εγκατάσταση των παραθύρων και πορτών
  • Υγρομόνωση και αερομόνωση
  • Συναρμολόγηση και δοκιμή

Η εργοστασιακή και λεπτομερής κατασκευή μας εξασφαλίζει μια στιβαρή κατασκευή ή οποία με την απαραίτητη συντήρηση του ξύλου θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες. Η πλεκτή δομή μαζί με την χρήση ντίζας σε διάφορα μέρη του τοίχου μας εξασφαλίζει αντοχή, ανεμοστεγανώτητα καθώς και συντονισμό σε οποιοδήποτε ταλάντωση μιας και το τοιχίο αντιδράει ως ένα σώμα.