ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ Α.Ε.

Προφίλ της Ανδρεάδης Α.Ε.

Η εταιρία Ν.Ανδρεάδης Α.Ε.Β.Ε. ξεκίνησε το 1983 στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της Νάουσας. Ο αρχικός τομέας δραστηριοτήτων της εταιρίας ήταν η εισαγωγή και διάθεση πορτών από ξυλεία Μεράντι Ν.Α. Ασίας καθώς και έτοιμων γερμανικών παραθύρων.

Η ανάγκη για καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας οδήγησε στη ανάπτυξη του κατασκευαστικού τμήματος μας το οποίο αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές εργασίες. Έτσι το 1992 η παραγωγική μας μονάδα εγκαταστάθηκε και άρχισε να λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο που καλύπτει έκταση πάνω από 3,500 m2.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην επεξεργασία του ξύλου η εταιρία Ν. Ανδρεάδης Α.Ε.Β.Ε.  δημιουργεί  μοναδικά και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μασίφ παράθυρα αλλά και παράθυρα στα οποία συνδυάζεται το ξύλο με το αλουμίνιο. Ανάπτυξη δόθηκε επίσης  και στις θύρες εξωτερικών και εσωτερικών χώρων ντύνοντας έτσι καλαίσθητα και ασφαλίζοντας κάθε κατοικία.

Φτάνοντας στο σήμερα, μεγαλώσαμε και συνεχίσαμε να δημιουργούμε. Νέος μας τομέας και πυλώνας ανάπτυξης έγιναν οι ξύλινες κατοικίες και οι ξύλινες τροχοβίλες. Σταθερές, ευέλικτες και μοναδικές οι κατοικίες που κατασκευάζουμε μπορούν να γίνουν οικολογικές κατοικίες νέων ανθρώπων που προσδοκούν να προσθέσουν ποιότητα στον τρόπο ζωής τους.