Μασίφ Εσωτερικές Πόρτες

Μασίφ Εσωτερικές Πόρτες

Στην κατασκευαστική μας μονάδα έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε ξύλινες μασίφ πόρτες σε ελεύθερα σχέδια σύμφωνα λαμβάνοντας υπόψιν το προσωπικό σας γούστο και άποψη αλλά και τις ξεχωριστές σας απαιτήσεις.

Αξιοποιώντας την αντικολλητή ξυλεία που εμείς κατασκευάζουμε και επεξεργαζόμαστε μπορούμε να δημιουργήσουμε πόρτες χαρακτηριστικής ομορφιάς. Ενδεικτικά η ξυλεία την οποία χρησιμοποιούμε είναι ΜεράντιΔρυςΔεσποτάκιΙρόκοΚαστανιά, τα οποία κατατάσσονται στην κατηγορία hard wood των οποίων το μέσο βάρος ανά m3 κυμαίνεται στα 675 με 750 kg. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα ως πιο οικονομική επιλογή να κατασκευάσουμε πόρτες από πεύκο.

Τόσο το φύλλο όσο και οι κάσα κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο της επιλογής σας στις επιθυμητές διαστάσεις. 

Η κατά παραγγελία κατασκευή μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά κομμάτια. Πόρτες μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες ή κρεμαστές με τροχαλία, συνθέσεις με ανοιγόμενα και σταθερά τμήματα, καμάρες, τόξα και καΐτια  είναι μόνο μερικά από τα πράγματα τα οποία μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς.

Παρόλα αυτά, αν κάποιο από τα δεκάδες σχέδια μας δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας, η Andreadis Wood είναι εδώ για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ξεχωριστά κομμάτια μοναδικά για εσάς.